Zając Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Istnieje możliwość przypisania paru obiektów do jednej zmiennej? Chodzi mi coś na styl... OBIEKTY=obj_obiekt1 oraz obj_obiekt2 oraz obj_obiekt3; Żeby potem użyć tego w if !collision_line(x,y,obj_player.x,obj_player.y,OBIEKTY,false,false) then {coś tam coś tam} Wiem że istnieje możliwość sprawdzenia wszystkich solidnych ale nie o to mi chodzi. Bo niektóre solidne ma pomijać. Z góry dzięki. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wsadź je do 1 parenta i tego parenta użyj w twoim warunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wsadź je do 1 parenta i tego parenta użyj w twoim warunku. Kurde dzięki. Tak to jest jak zamiast tutoriali sie uczysz po swojemu a potem jakieś najprostsze rzeczy omijasz. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi