LolikZabijaka Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Koleżanka ma ostatnio problem z gg. Często nie może dostać się do swojego profilu, boi się że ktoś się jej włamał. Nie może wejść przez stronę, ani na innym komputerze, hasła również nie może zmienić, czy jest jakaś metoda zabezpieczenia konta przed potencjalnymi włamaniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 To jak się już dostanie, niech zmieni hasło, na coś mocniejszego. Odpalasz antywirusa, jak nic, to uruchamiasz hijackthis i szukasz potencjalnego keyloggera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 keyloggera raczej nie ma, bo tylko ona używa laptopa, poza tym ma go od niedawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 wiesz, wystarczy spreparowany programik czy jotpeg i już dziadostwo siedzi w lapie. Na stronie od gg nie ma czegoś takiego jak przypomnij hasło? (ew. Mojageneracja.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Spróbuj tak na jakim kolwiek gg: GG > Gadu-Gadu > Menedżer profili > Dodaj profil > Mam już konto GG i tam jest pod hasłem Zapomniałem hasła. Może tym się uda odzyskać ale ja nie wiem bo nigdy z tego nie korzystałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi