Compi Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 I co, znalazłeś już czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pisałem że po maturze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dodałem gaussian blur w tle i w ruchu wygląda miodnie. Szkoda że GM nie ma wbudowanego tego efektu :D Te skały które są "dalej" też by się trochę zblurowało. Cienie nadal nie działają :P Narazie wprowadzam tylko malutkie poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Fajnie to z blurem wygląda, pokaż to w ruchu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 As you wish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Aaaa!!!! Poczułam się jakieś 15ście lat młodsza! Ale super to wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie :) tylko dziwnie troche wyglądają te trzy rzędy drzew w tle ale nie czepiam się:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Przy takiej siepaninie nie zauwżyłem rzędu drzew. BTW: pusto na tych mapach, dodaj więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziol Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 cześć, sam z zaciekawieniem rzuciłem oko na ten projekt, sam chciałem reaktywować remake gry Contra na PC, ale wyszło na Super Mario ;) Bardzo fajne wykonanie, ale jedyna rzecz jakiej mi tutaj brakuje to bardziej widzialne particles/bullets tak jak jeden z wcześniejszych userów nadmienił. Myślę, że projekt ma szansę na spory sukces i pozytywne przyjęcie przez ludzi. Ale trzeba go jeszcze dopracować bo warto! Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Narazie jestem na studiach, muszę jakoś zabrać się narazie za zarobki i naukę ;) z flashową grą mi nie wyszło, contre będę kontynuował ale za jakiś czas. W grze pociski są lepiej widoczne niż na filmiku, ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziol Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Narazie jestem na studiach, muszę jakoś zabrać się narazie za zarobki i naukę ;) z flashową grą mi nie wyszło, contre będę kontynuował ale za jakiś czas. W grze pociski są lepiej widoczne niż na filmiku, ale zobaczymy. wiem, ale nie myślałeś żeby zrobić tak samo wyraźne pociski jak w oryginalnej Contrze? Bo większość rzeczy zachowałeś idealnie (układ etapu, szybkość gry, zachowanie przeciwników, rozmieszczenie dział itp), a o pociskach tak jakbyś zapomniał albo nie zwróciłeś na to uwagi bo po prostu tak Ci pod pasowało ;) jeżeli chcesz zachować oryginalność względem pierwowzoru to bardziej arcadowe bullety proponuje ;) Ale ogólnie całość jest spójna no i sporo roboty przed Tobą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jak tam idą prace nad projektem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie robie, ten projekt bedzie potrzebował kupy czasu i narazie jest to dla mnie niewykonalne. Ale chciałbym skończyć ten projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi