dyzmek Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam po dłógiej przerwie gram sobie teraz w F.E.A.R przeszedłem już 1 extraction point i teraz przechodze perseus mandate ale mniejsza oto chciał bym zrobić takie zchizy jak miał gracz w fearze że np ide do drzwi a nagle jestem w niewiadomym miejscu i łaże łaże aż nagle okazuje sie ze ciagle stalemw miejscu kto gral ten wie o co mi chodzi i jeszcze jedno chcial bym zrobic cos na styl Almy by sie pojawiala postac gdzies i nagle znikala w danych miejscach w grze gra byla by top-down 2d prosze o pomoc kredki czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Przenoś go do innego rooma, a później znów w to samo miejsce? A co to za problem obiekt stworzyć i go zniszczyć, ogarniaj trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 no tak a znacie jakies dobre ai wroga do strzelanki prosil bym o przyklad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 W moim uploaderze. Plik na samej górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Dyzmek składa grę z przykładów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 po samej nazwie tematu domyśliłem się że temat pisał dyzmor. tylko czemu schizy nie przez "h"? to nie w jego stylu, ktoś mu sie wlamal na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi