Nickolas Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Heja :) Jako, iż wgl sie nie znam na wyborze kamery to mam nadzieje, że Wy mi pomożecie :) A więc potrzebuje kamery do 1000 zł zalezy mi na: - bardzo dobrej jakości nagrywania obrazu (jakby mozna było to coś w desen HD HQ itp itd :P) - w zasadzie to mi tylko zalezy na bardzo dobrej jakosci nagrywania i tyle :D Ponieważ będę nagrywał covery jak i również własne piosenki to oglądający bedzie patrzał jak w danym momencie gram. Na dźwięku mi nie zalezy, boi tak będę inaczej dźwięk nagrywał ;) Tak więc na pierwszy miejscu stawiam jakość nagrywania obrazu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 patrzał :) Wydaje mi się, że do 1000zł ciężko o dobrą.(a może jednak nie? :>) A kupujesz na allegro/ebay/gdziekolwiek? Jakaś określona marka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 :) CIESZE SIE ZE SIE USMIECHASZ. Wydaje mi się, że do 1000zł ciężko o dobrą To napisz jak Ci się NIE BĘDZIE wydawać. A kupujesz na allegro/ebay/gdziekolwiek? Allegro lub sklep. Obojętnie gdzie. Może być nawet ze sklepu z Afryki. Ale Nigeria odpada. Jakaś określona marka? Mówiłem już, że się nie znam na tym. Ważne aby było dobre, a czy to będzie marka "KAMERY ZE ŚMIETNIKA" czy "SONY" to już inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 http://allegro.pl/kamera-sony-hdr-cx115e-f...1940146141.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi