szmalu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 BATOREX nie odkopuj wszystkich tematów sprzed kilku miesięcy, proszę... Nie baw się w moderatora, od tego masz przycisk RAPORT Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 myślę że BATOREX chce po prostu wiedzieć jak tam idzie pojekt, co również i mnie ciekawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Hmm, jak ja gadałem z Adriann'em na gg to mówił mi, że już mu się nie chce i ma stopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BATOREX Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jestem tutaj nowy i nie chcę wam mówić co i jak powinno być, ale czy nie lepiej by było gdyby autor tematu, gdy stwierdzi że już nie dokończy dalej gry, po prostu napisał by o tym a temat byłby zamykany przez administratora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Nie bo nie Jakos od 6 albo tam 8 lat nikt nie steka i wszystko jest ladnie. Dostosuj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi