Misaka Mikoto Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 głosujcie na misake to nasza klasa dostanie xboxa ktorego dam mojej dziewczynie bo chce sie z nia ozenic http://sonda.hanzo.pl/sondy,136286,cXg9.html jak wygram to dam wam mange: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Shoujo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 To jest k-on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zespół złożony z dziewczynek mi się nie wpasowuje, więc zagłosowałem na Leppera. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zespół złożony z dziewczynek mi się nie wpasowuje, więc zagłosowałem na Leppera. Przykro mi. Jesteś chujem wiesz??? Ja tu oferuje prezenty dla gmclanu za głosowanie a wy sie tak odwdzieczacie wy rubasznicy wy tylko myślicie o tym jak dokuczyć ludziom w potrzebie pomyśl tylko o naszych dzieciach które się urodzą jak sie pobierzemy czy tobie tylko w głowie destrukcyjna działalność??? Niewdziecznicy Myślałem że na gmclanie znajde porządnych, chętnych do pomocy ludzi a znalazłem straszne sępy i mendy. Zawiodłem się na was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 @UP Mniej wulgarności, a ogólnie zawsze tak jest nasza klasa dostanie xboxa ktorego dam mojej dziewczynie bo chce sie z nia ozenic WTF? Fervi PS. Zagłosowałem na ciebie, mam w zadku czy wygrasz czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Fervi nie ogarnia. Tylko kiedy on ogarniał? Zaglosowalem na chris chana. Moze i penisuw nie je, ale recyklinguje nasienie, propsy za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Zagłosowałem na swoją starą bo chcę tego przeklętego xboxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 przegrałem kurwa przez was nie mam dzięki wam dziewczyny, pierdolcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi