Ignis Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Tak BTW, bedziom fana chrobrego mogłeś w bluzie jak służby oczyszczania miasta, grubego i z kitką- byłaby piczka z mojej klasy :D I zamiast ayeeeayyeeeee mogłeś napisać: 'HADIKHEEEEN!' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Arghm :I Myślałem o wszystkim. O bluzgach, dyskryminacji i nawet zsyłaniu klątw na linki z Rick'iem Astley'em ale flamewar'u Sernata i Jakluba się nie spodziewałem... Ah te flejmłory :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 zalatuje pedalstwem, tani podryw Zgłoszone do Najwyższego Trybunału Sprawiedliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 zalatuje pedalstwem, tani podryw Ha. Ja wiem co ty tam w tej stolycy z Bedziomem robisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ejejej, ja z tym nim nie mam nic wspólnego! : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Jak już taki offtop to być może w następnym roku pojedziemy do stolycy :D Znając inteligencję Piczki, pojedzie w bluzie Chrobrego -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi