kyniu774 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Tytuł: Quare Gatunek: TDS Opis:Jeździmy uzbrojonym pojazdem po arenie i niszczymy wrogów. Z każdą minutą wrogów jest coraz więcej i są coraz silniejsi. Żeby nie było nudno możemy nasz stateczek ulepszać, tworząc z prostego pojazdu 'twierdzę'. Oceniajcie, komentujcie, piszcie, czy są błędy. Download: Download Rozmiar pliku: 7,28 MB Autorzy: Programowanie: Ja, Kyniu774 Fabuła: Ja, ale raczej nie ma tu fabuły Grafika: Ja Muzyka: Internet Screeny: https://gmclan.org/uploader/7235/screenshot108.png https://gmclan.org/uploader/7235/screenshot100.png https://gmclan.org/uploader/7235/screenshot107.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Jak na początkującego to wygląda dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniu774 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie jestem początkującym <_< przynajmniej śmiem tak twierdzić, bo kilka lat praktyki GMa za mną. To znaczy samej wytężonej nauki z 1,5 roku. Bo jak miałem np. 11 lat to robiłem gry typu zombie attack z originem gracza na 0 0 :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Średnio ogarniam sens tej gry. Grafa 6/10 Gameplay 7/10 Ogół 13/20 = 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniu774 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie ukrywam, że inspiracją do tej gry był Unitron 2: http://sandbox.yoyogames.com/games/181751-unitron-2 Sens jest taki, że jak ci się nudzi to se możesz pograć :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 To poco Cię chwaliłem. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 baca, to że ma mało postów to nie znaczy że jest początkujący a co do gry, to nie najgorzej, ale można ją fajnie rozwinąć :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniu774 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 a co do gry, to nie najgorzej, ale można ją fajnie rozwinąć :) Masz jakieś pomysły? :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Baca: jak na ten wiek to nadal dobrze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 To poco Cię chwaliłem. :o To jest taki żart ;) baca, to że ma mało postów to nie znaczy że jest początkujący Doskonale o tym wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniu774 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nie wiem, czy ktoś jest jeszcze zainteresowany, ale dałem pierwszą i ostatnią aktualizację nowszą wersję. Mini-gra, więc nie będę na jej robienie poświęcał więcej czasu... chyba, że by powstały jakieś skrajne przypadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Powiem tak, gra nie wygląda źle, nie jest to może coś, co można by grać kilka godzin, ale wygląda to schludnie i można w to chwilę pograć ( muzyki nie słyszałem, bo laptopa miałem w full wyciszonego. ) 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Fajna minigiera. 5/5, nie znalazłem zadnego buga, grało się ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi