Muuuuczek567 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Z silnikiem nie jest tak, że włączasz i od razu pokazuje ci się olśniewająca animacja pokazująca wszelkie możliwe efekty, włączając SSS, HDR itp. Trzeba to samemu zrobić - modele, tekstury, w końcu kod - opierając się na możliwościach silnika. Ewentualnie znaleźć przykład działania danego silnika. Każdy szanujący się 3D engine ma ich co najmniej kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 To co mi podałeś to jakieś poradniki? Nie wiem co to jest... Jak ty nawet nie potrafisz obczaić strony code.google.com to lepiej odpuść sobie 3d. Dostałeś bardzo dużo informacji na temat silników, jak je znaleźć, nawet dostałeś gotowe linki. Tylko masz jeden problem NIE POTRAFISZ UŻYĆ TEJ WIEDZY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaaTooN Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Zaraz poszukam jakiegoś kodu który ładuje tekstury, modele itp. Jak myślicie udostępnia ktoś taki kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie dobijaj nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaaTooN Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 No wiem, że pewnie się ze minie śmiejecie,ale ja normalnie pytam... PO prostu nie posiadam takiej wiedzy jak wy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Też nie miałem tej wiedzy którą mam obecnie, nawet nie miałem internetu a jakoś to obczaiłem. Jak już pisałem wyżej użyj udostępnionej Ci wiedzy. I wreszcie naucz się szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Też nie miałem tej wiedzy kurą mam obecnie... kurą? kturą? chyba którą. A co do wiedzy... to chyba nawet nie masz jej żeby napisać prosty program 2d a bierzesz się za 3d. Mówisz że umiesz Cpp a nie wiesz w jakich plikach są kody źródłowe. Chyba nie wiesz za wiele co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi