m97 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam, chodzi mi o to aby ktoś wytłumaczył mi w jaki sposób zrobić grafikę w stylu terrari lub minecrafta. To ma być taki pixel art grafik różnych materiałów np. ziemi, piasku, drewna. Próbowałem coś takiego robić, ale mi się nie udawało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 1. W programie graficznym klasy Gimpa robisz brązowy kwadrat. 2. Dodajesz efekt "noize" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 odpalasz painta użyywasz aerografa z ciemnejszymi lub jasniejszymi odcieniami danego koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 lol. MS Paint i sprej - wierzcie lub nie, ale wychodzi lepiej. A jaka zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 @up +1 bo wiesz co dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi