Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 cross-post z warsztatu Więc tak: Szukam programisty do projektu, który można ukończyć w kilka miesięcy. Jest to gra typu Tower defense z ciekawym theme i kilkoma innymi urozmaiceniami. Nie będę tutaj za bardzo mojego pomysłu rozpisywał, bo to nie ma znaczenia większego, ważne jest to, że ma to być w widoku z lotu ptaka (top-down) i prawdopodobnie będą potrzebne particlesowe efekty (ognia, itp.), ale nie też nie za dużo. Nie ma dla mnie większego znaczenia w czym gra zostanie napisana, czy nawet wyklikana o ile nie będzie miała przesadzonych wymagań sprzętowych i wszystko będzie ładnie działać. Najlepiej oczywiście by było jakby dało się zrobić wersje na Maca i Linuxa. Dopuszczam nawet możliwośc, że ktoś będzie to umiał napisać na iPada, czy też androida jakiegoś. Tyle, że najważniejsza jest dla mnie wersja na Windowsa, bo tylko takowy system posiadam. Grę zamierzam wydać, czy to na Desurze (i innych stronach do dystrybucji gier indie), czy nawet na Steamie (wszystko się może zdarzyć) lub innych appstorach. A więc tak, co do mnie: Ukończyłem już kilka mniejszych gier w przeszłości, mam doświadczenie w designie, wiem też trochę o PR, czy marketingu i tymi rzeczami się zajmę. Poza tym odpowiadam w projekcie za oprawę graficzną. Co by nie było, że w ślepo się każę ludziom zgłaszać to tutaj można zobaczyć moje "portfolio" http://everyday-im-drawing.blogspot.com/p/portfolio.html Szukam osoby, która ma chociaż trochę tego wolnego czasu, aby poświęcić go na projekt, żeby to się nie ciągnęło latami. Kontakt: gg: 10155240 email: theanty93@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ja ewentualnie mogę pomóc przy przeportowaniu na andka. Mam już jako takie doświadczenie towerach, sam tworzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Przydałoby się podrzucić jakiś pitch. Jak ktoś będzie rozważał propozycje poważnie potrzeba takie info do oceny skomplikowania/terminów. Ciołki się chętnie rzucą bez infa ale projektowi to na pewno na dobre nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Jak ktoś jest zainteresowany to bardziej rozbudowany opis mam gotowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ja bym był chętny, ale: -nie mam gm pro -nie jestem pełnoletni Plusy: -mam sporo czasu -czegoś się nauczę -wykonuję to czego się podejmę Chciałbym lepszy opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 -nie mam gm pro -nie jestem pełnoletni Nie ma napisane nic o GM, ani o pełnoletności (od 16 lat możesz pracować) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi