szkat123 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam wszystkich użytkowników forum. Mam problem z połączeniem się do serwera. Otóż gdy kolega załącza klienta to niezależnie jaki adres ip wpisze zawsze pisze, że serwer jest offline(a jest online). Mam router Netiaspot i nie wiem jak przekierować na nim porty albo coś. Proszę o szybką odpowiedź. :rolleyes: EDIT:Ok problem już rozwiązany.Jeszcze mam tylko 2 pytania: 1.Czy da się hostować na np. no-ip żeby nie trzeba było ciągle zmieniać adresu ip? 2.Dlaczego przy używaniu czarów na ekranie nie pokazuje się animacja?(w edytorze takową ustawiłem) Jeżeli zły dział czy coś proszę o przeniesienie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Po pierwsze nie te forum. Z tego co wiem ten router obsługuje DMZ, poszukaj tej opcji i wpisz swój ip wewnętrzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Valhalla jest od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi