dzelo3 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam. Od razu mówie że nie trzeba znać PHP żeby mi pomóc... ;p A więc połączyłem kilka przykładów z gmclan i wykorzystałem je do łączenia z bazą danych. tekst pobrany z bazy jest wyświetlony po naciśnięciu przycisku, jednak gdy po raz drugi kliknę przycisk, poprzedni tekst zostaje, a nowy nachodzi na poprzedni i znajduje się linijkę niżej od poprzedniego. Jest tak z każdym kolejnym... dodam że tekstem jest pętla zmiennych utworzona w php. dołączam plik gmk, ponieważ nie chce mi się wklejać skryptów ;] Ostrzegam że nie za bardzo mam porządek w kodzie... ;/ ;) Projekt GMK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 dołączam plik gmk, ponieważ nie chce mi się wklejać skryptów ;] A mi się nie chce zainstalować GMa. dodam że tekstem jest pętla zmiennych utworzona w php. Sprawdź, czy nie dodajesz przypadkiem do ów zmiennej ładowanego tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi