Pablo_4649 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam! Stworzyłem grę - Snake'a. Snake - demo zawierające 6 poziomów, dodany tryb pauzy, edytor poziomów i możliwość gry na poziomach które przeszliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Takie sobie, zbudowane na przykładzie Bigsharka, jeśli się nie mylę. Jeśli się rozwinie - może być. 4.7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Sam stworzyłem engine tej gry. Być może jest podobna do czyjegoś przykładu. Oczywiście gra będzie bardziej rozbudowana, wersję w którą grałeś stworzyłem w 15 minut, tak że z kilka godzin będzie można to nazwać grą. :D P.S. Jaklub Możesz podać linka do tego przykładu? Zobaczę czy użyliśmy takiego samego sposobu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 wersję w którą grałeś stworzyłem w 15 minut, tak że z kilka godzin będzie można to nazwać grą. To trzeba było zrobić porządną grę i dopiero ją zamieścić, bo tak to ciągle takie słabe "gry" wychodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Vianom Zamieściłem ją po to, aby zobaczyć czy to wszystko idzie w dobrym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Heh i właśnie wszyscy zamieszczają i patrzą czy idzie w dobrym kierunku, no i GMUpload jest zawalony samymi tandetami oprucz kilku osób. Vianom Zamieściłem ją po to, aby zobaczyć czy to wszystko idzie w dobrym kierunku. Eee ale samemu tego nie mogłeś zobaczyć? Później byś nas zaskoczył jakimś super snake'iem :D, a tak to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Proszę o ocenę gry, informowanie o ewentualnych bugach oraz propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Proszę o ocenę gry, informowanie o ewentualnych bugach oraz propozycje. To bardziej wygląda na demo. Dokończ grę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A może macie pomysły na dodanie czegoś do gry? Czy można edytować okienko do którego trzeba wpisać kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Mam pytanie czy jeśli dam bezpośredni link to na uploaderze będzie wyświetlona ilość pobrań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jak dasz ten zakończony na .html to tak :P edit: 2000 post marmota \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Dzęki za odpowiedź, ale mam drugie pytanie czy w GM można edytować okienko do którego trzeba wpisać kod w mojej grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Tak, można. message_caption(1,'Qpa') message_background(qpa_back) message_button(qpa_button) message_alpha(0.5) message_text_font('Arial',10,c_black,0) message_button_font('Arial',10,c_black,0) message_input_font('Arial',10,c_black,0) message_position(32,32) message_size(320,240) show_message('Akuku!') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ale to edytuje wiadomość. Jak przeszedłeś do drugiego poziomu to powinieneś zobaczyć edytowaną wiadomość, a mi chodzi o okienko do wpisania kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Sory Jaklub miałeś rację - to edytuje i wiadomość i to okno. P.S. Podasz linka do tego przykładu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi