Ignis Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam. Gram sobie spokojnie w Baldura a tu nagle mi się komputer restartuje :( Od wczoraj kilka razy... Co na to poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Miałem jeszcze wczoraj taki sam problem. Co dziwne było to chyba spowodowane Minecraftem. :blink: Grzebałem w jego plikach i jakimś cudem coś zryrałem. Force Update naprawiło problem. Ale u Ciebie raczej chodzi o zasilacz. Spróbuj wyczyścić kompa, sprawdź czy wywietrzniki są odkryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Właśnie! Nie pomyślałem o tym. Dzięki :) Ale czy Baldur to aż tak ciężka gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Hmm, to mi sie restartuje/zacina nagle, ale potrafi jak mam tylko GM wlaczone nawet. Co poradzicie? :) (nie chciało mi się tematu zakładać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Od wirusa do przegrzania komputera Sprawdź czy komputer się nie kopci; w razie czego - przeczyść Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 jeśli to do mnie, to czyściłem dzisiaj i nic nie dało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ale jakby to był wirus to nie zależnie od gry by mi się restartowało. A jest szereg szybkich pyknięć i trach. Restart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Jest czy był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ah, bo karolo wciął się w dyskusje i myślałem, że to ty No nic :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 @doctor Że ty nigdy nie zapomnisz o tym dopisku. Jak ty to robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Też się tak zastanawiam. Ale przysięgam że przyłapię. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 wsadz sobie to w sygne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Zasilacz ... Pożycz od kumpla i zobacz ci sie polepszyło. Jak nie to zgrywasz sejwy i reinstalujesz system/gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Miałem niedawno wymieniany. I nowsze gry chodzą dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi