gorefest Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Czy pady bezprzewodowe i kierownice przeznaczone dla konsoli PS2 działają z PS1? A jak to jest z kartami pamięci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Karty pamięci nie chodzą, bo kiedyś próbowałem. Co do padów to nie mam zielonego pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Października 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Pady powinny zadziałać, o ile gra obsługuje DualSchocka. Co do kierownic... jeśli mają wejście jak pad, to tak, ale USB z oczywistych względów nie. Co do kart pamięci - są zupełnie inne (8MB MagicGate vs. 120kb). Natomiast w drugą stronę wszystko działa (znaczy z PS1 na PS2). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Gnysek wielki ma odpowiedzi na wszystkie usterki :D (wiem że jest błąd ale się rymuje) Co do topicu, to kiedyś próbowałem podłączyć kartę od PS1 do PS2 i nic. Więc to chyba tak obojętnie nie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi