kriso99 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Mam taki błąd w mojej gierce: ide-ok, strzelam-ok, a pewnego razu strzelam ammo-100, zombie-10, lag, ammo-0, zombie-zastrzelone. patrzyłem cały czas na fps, ale przed i po było max. raz nawet zauważyłem ze to nawet nie zamula ale przyspiesza akcje tak jakby zmobie miały w czasie lagu 100 speed i o co może chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Po pierwsze to nie lag. Nie używasz do tego neta. Włącz w debugerze. Nie mam pojęcia o co może chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Wyślij exe bo na razie nie za bardzo wiadomo o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Sprawdź wszystkie linie kodu, które usuwają/tworzą obiekt pocisku. Szukaj wszystkiego, co mogłoby się zapętlić, lub w inny sposób wyzerować ci te liczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi