game_tgf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Tak jak w temacie. Ta słynna muzyczka austrijaków czy niemców. Kurde ale głupio, jakoś tak "jarajaraliju, jarajaraliju"- chyba znacie to. Prosze chociaż o tytuł piosenkik. No ale innymi fajnymi muzyczkami do gry alpejskiej (typu. milka) też nie pogardze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jodłowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jodłowanie? O so chosi? To tytuł? Chyba już mam, mósze umieścić rodziców w creditsach :P Yeloriver edit:Chyba to nie to bo nie ma w googlach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Yeloriver Chyba Yellowriver ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 game_tgf: Podałem sposób śpiewania. Nazywa się to jodłowanie. Poszukaj w googlach. edit: http://www.muzycy-orkiestry.com.pl/muzycy_tyrolska/ Tutaj masz mp3. O takie coś chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ranmus dzięki. Wybacz ale nie wiedziałem co to jest jodłowanie. W jakim programie można mixować mp3? Tak zeby dodać troszeczke basiku :D Najlepiej żeby był po polsku i łatwy w obsłudze. Tak aby przerobione mp3 nadawały się do gry. Dzięki i prosze o propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Audacity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Audacity jest za friko? Ja potrzebuje prostego programu, najlepiej pl. Ściągam demo jakiegoś Tracktora. Mam nadzieje że sobie poradze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 O ile mi wiadomo Audiacity jest za free. Można też chyba ściągnąć triala Cool Edit Pro, który jest (IMHO) lepszy (ale płatny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Dzięki, biore się za Audacity bo po screenach widać ze traktor to kombajn, a mi potrzebny jest prosty, no i pełna wersja :sp_ike: edit: gdzie jest w audacity opcja dodawania basu czy mixowanie, chodzi mi o to aby muza była bardziej elektryczna, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Gdzie jest w audacity opcja aby dxwięk był bardziej electryczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Bardziej elektryczny? Czyli? (masz na myśli DJ-owanie O_o ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Nie znasz się na obróbce dźwięku a się za to zabierasz. W Audacity wszysio bajery masz w menu Efekty (bądź Effects - kto ich tam wie) i tym się baw, powinno coś ci wyjść B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Pietrus troche się na tym znam. Bawie się na eJayu. I samemu wiem to. Ale w tym programie troche dziwnie ustawia się to electro. Ten dźwięk robi się jakis dziwny ale pobawie sie to może coś zrobie... DZIEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Pietrus troche się na tym znam. Bawie się na eJayu. To trochę niezupełnie to samo. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 eJay to raczej ubogie narzędzie w porównaniu z Audacity ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No też prawda. eJay służy raczej do tworzenia muzyki a Audacity do edytowania. Metoda przenieś i upuść :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi