Mcrash Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Witam, 1.Jak zrobić jeżeli, żołnierz zauważy obiekt to odtwarza losowy dźwięk (ze zbioru 3 dzwięków) raz. ( a potem jak zobaczy kolejny obiekt ten sam znowu to tak samo odtwarza) - dzwięk w stylu , widze wroga. 2.Jak zrobić aby w drużynie jakiś żołnierz odtwarzał dźwięk losowy ze zbioru raz na jakiś czas załóżmy że co 30 sec. Proszę mi to napisać gdzie co wstawiać jak dla początkującego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Nie bardzo się znam na tym, ale może play_sound(snd.hehe or snd.hihi)? Poprawcie mnie jeśli się mylę, bo nigdy nie zajmowałem się podobnym patentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mcrash Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 I jak pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 1. GML (Jak zauway wroga) sound=choose(dzwiek1,dzwiek2...dzwiek16) play_sound(sound) 2. GML (Alarm0) sound=choose(dzwiek1,dzwiek2...dzwiek16) play_sound(sound) alarm[0]=30*room_speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 dla optymalizacji: play_sound(choose(dzwiek1,dzwiek2)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi