kt1117 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Witam, postanowiłem zrobić coś dla GMC i robię właśnie przykład połączenia między więcej niż 2 kompami. Niestety gdzieś się walnąłem i nie mogę znaleść błędu. Wiem, że kod bardzo utylitarny. ;) Przykładzik Może wam uda się znaleść. E:Dobra znalazłem. Wychodziłem z eventu przed sprawdzeniem czy coś przyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Odświerzam Po poprawieniu kilku błędów plik wygląda tak:Takie cuś. E:Jednak to nie takie proste zrobić sieciówkę na więcej niż 2 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Chodzi ci o "Error defining an external function." jak tak to wina skryptów 39dll które mogę podesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Chodzi o błąd, który ja popełniłem. 2 klient nie komunikuje się z serwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja na twoim miejscu zabrał bym się do tego z zupełnie innej strony jak co to pisz na gg to ci wytłumaczę, na przyszłość daj komentarze bo nie chce się szukać co za co odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dodałem komentarze.Znalazłem przy okazji kolejny głupi błąd. Teraz już tylko jest problem w tym, że jeden z graczy nie chce się ruszać. E:Znalazłem nowy błąd już jest lepiej. Teraz jest taki problem, że jeden z graczy działa normalnie, a następni nie. Tzn. poruszam się w powiedzmy 3 z kolei kliencie i nic się nie dzieje, dopiero jak poruszę się w pierwszym, to tamten ruch zostanie wykonany na całej reszcie. Oczywiście link zaaktualizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi