Dawka83 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam moje pytanie odnosi się do ftp. A dokładnie o mobilność tego protokołu. Chciałbym np umieścić ftp na pulpicie jako folder. Klikam 2 razy przeciągam do niego pliki lub wyciągam. Tak jak normalny folder tylko zdalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 W Windows 7 korzystałem z opcji która pozwalała umieścić taki skrót w Mój Komputer jako miejsce sieciowe. Nigdy nie próbowałem przenieść go na pulpit, bo było mi to nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 CesarFTP. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dropbox :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi