Madness Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam. Udało mi się uzbierać hajs na książke do C++ i teraz mam pytanie: Chciałbym zapytać jaką książke najlepiej kupić do nauki C++? Możecie podać te z których się uczyliście/uczycie i wam odpowiadają. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Symfonia C++ Ale radzę czytać każdy dział, coś przeoczysz i będzie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Symfonia C++, też polecam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Tysięczny raz widzę taki temat... Polecam symfonię C++. Thinking in C++ też dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja się uczyłem z Symfonii, ale myślę, że z powodzeniem z neta można się nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Psyhix też polecał symfonię. W takim razie dzięki wszystkim i zamykam temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi