kt1117 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Sorry, że tyle tych tematów tworzę, ale chcę się uczyć i staram się jak najwięcej tworzyć. Mam pytanie, używam phpBB3 i chciałbym napisać własny styl, ale nie wiem jak. Znam CSS, ale wiem, że trzeba jeszcze jakieś inne pliki tworzyć. Wiecie jak to się robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=42&t=11145&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Aha, a wiesz gdzie znajduje się w FTP plik, index.html, który wyświetla się po wejściu na stronę na samym początku po stworzeniu forum? Ja znajduję tylko index.php i jego kod nie zgadza się z tym, co widzę w źródle strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Pliki php są plikami wykonywanymi przez serwer, ten natomiast przekształca je na HTML który może być odczytywany przez przeglądarki. Dawno nie widziałem phpBB3 na oczy ale poszukaj folderu który będzie miał podfoldery o nazwach styli które masz wgrane. hmm... to nie jest przypadkiem folder "templates"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 To ja wiem, tylko tam tych plików jest ok. 100. Wie ktoś w którym znajduje się nagłówek? E:Kij z tym, zrobiłem z PA. Chciałem przerabiać kod, ale ciężko się w tym połapać. Za dużo kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi