ediepl Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Po tej wypowiedzi możesz liczyć na kolejkę chętnych do pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 owszem, że ma chętnych, jak już napisałem - 500zł i będzie miał zrobione. Za darmo nie ma mowy o czymś takim, no way. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lQs Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 owszem, że ma chętnych, jak już napisałem - 500zł i będzie miał zrobione. Za darmo nie ma mowy o czymś takim, no way. 500zł? Twój czas nie jest taki drogi, przynajmniej nie aż tak - jesteś przecież tylko nic nie znaczącym programistą w GML, którego używa b.mało osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 o RLY? to będzie zabawne : D http://psichix.com/?page_id=505 Jak na moje zdolności, 500zł to i tak zaniżona cena, drogi kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lQs Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Faktycznie, myliłem się co do ciebie - ale nie masz za nic skromności - z resztą, znalazłem osobę, która mi to zrobiła za darmo, o wiele, wiele bardziej zdolna niż Ty (z tego co zaprezentowałeś, to gry robisz gówniane ;)). #Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 : D 1. Żałosnyś, ale kaman, czego ja się spodziewałem. 2. Skromność odcięto mi wraz z pępowiną, to wiedzą wszyscy. 3. Ja się nie zajmuję głównie tworzeniem gier, ignorancie, a silników do nich - gry, które tworzę ja, to z reguły testy, ot minigry, poza paroma tytułami, które tworzę długi czas. I pozdrowienia dla jelenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie licząc silników, i wielu innych...Skoro masz kogoś kto ci to zrobi za darmo to po jaką cholerę spamujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ponieważ doszło w jego mózgu do samouświadomienia. Pojął, że jest totalnym idiotą. A gdy już to zrozumiał - dobrowolnie poddał się urokowi schizofrenii i wymyślił bajkę, że ktoś był w stanie zrealizować jego marzenia za darmo. Tak, musiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lQs Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 #Close. Jak widzę, macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 nie, my lubimy mieć ubaw z takich ludzi, jak Ty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wypierdalaj i zrób sobie sam. Sry nie dałem rady :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi