kasmilus Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Druga runda? Jak można chodzić po planszy której niewidać? EDIT A tego Mc grarda czy jak mu to tam to niepowinno sie dać zabić bo biegnie sie do niego guzik sie pomyli i już trzeba iść od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Eee gdzie jest ta cela nr 13 ? Tam gdzie siedzi ten koles ktorego trzeba rozwalic? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 PRZECIEŻ MÓWIĘ! Nie zrobiłem jeszcze 2 epizodu. Rany! Blackamul, sam znajdź, porozmawiaj ze wszystkimi. Co do zabicia - jestem otwarty na propozycje. Mogę np. unieśmiertelnić go. Powiem tyle, że drugi epizod to "W kanałach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Nie krzycz. P.S. Może napiszesz poradnik do dema? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Nie krzycz. P.S. Może napiszesz poradnik do dema? Lol, a po co? ;p Blackmaul: musisz mieć klucz do czerwonych drzwi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 No dla wielu ta gra nie jest do przejścia ja przeszedłem te 1 misje bo źle sie obróciłem a co chwile sie ktoś pyta gdzie coś jest jak coś zrobić itp. Blackmaul: tak tam gdzie siedzi ten gość. dark maximal: do tych drzwi nie trzeba znajdować klucza chyba że piszesz o 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Właśnie sprawdziłem i zorientowałem się te drzwi da się otworzyć! Muszę zrobić porządne AI i jakieś trudniejsze misje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi