Fronia1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 jest ktoś w stanie narysować to auto w top down? Arrinera trochę noobowska prośba:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nikt nie widział go jeszcze od góry :bash:. Jest tyle innych (ładniejszych) samochodów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 nie ma ładniejszych to Polskie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 nie ma ładniejszych to Polskie auto Wiem, że to polskie auto ;). Ale właśnie to jest prototypowy model i do produkcji seryjnej trafi gdzieś w 2013 więc napisz tę prośbę do twórców samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 wątpie żeby się odpowiedzieli bo od kilku dni bo prezentacji są pewnie zalani e-mailami itp. strasznie się na nie napaliłem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Chesz zrobić jakąś dobrą samochodówkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 coś w stylu city life bendzioma:P ale na dwóch graczy, raczej bez fabuły,a miasta i samochody takie jak u nas w Polsce już myślałem żeby to była najlepsza fura w grze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Osz Ty! Ja jestem BEDZIOM nie BENDZIOM :P Heh, dobry pomysł. Ja już jestem ciekawy, co Ci z tego wyjdzie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 sory bediom:P a propo auta myślicie że w 2013 będzie takie jak na ich stronie jest napisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wątpię. Będzie jeszcze tyle zmian, że Ci się zawróci w głowie na myśl o tej liczbie :) Tak (chyba) zawsze jest z projektowaniem aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 jeśli się nie myle to pierwsze projekty arrimeri był zanim jeszcze powstawały te lamborgini fajne auto życzę jak najlepiej jego twórcom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 sory bediom:P a propo auta myślicie że w 2013 będzie takie jak na ich stronie jest napisane? Najwcześniej. Po za tym na dzień dzisiejszy jest w Polsce: - 1 arrinera - 23141 golfów (po tjuningu 2414) - 32438 beemek (po tjuningu 3333) - 44233 opli (po tjuningu 3252) - 2414151 innego złomu (po tjuningu 65473) Pomyśl o tym ;). Edit: Poprawione, pytałem się tych z CSI (Miami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 czas na zmiany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Marcixxx, zapędziłeś się z tymi liczbami :) Przeczytaj sobie na głos ostatnią liczbę. Tyle ludu to w Polsce nie ma :P Albo nawet jeśli jest, to samochodów jest o wiele mniej :P E: Nie no, przesadziłem :) W Polsce chyba jest tyle ludu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Bedziom liczba ludności według wikipedi to 38 200 037 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 tyle mamy polaków czy ludzi w polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ludzi w Polsce, ale polaków jest 96,7% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A, no to sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Łamiesz granice w swej głupocie Bedziom. So sad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Osz Ty! Ja jestem BEDZIOM nie BENDZIOM :P Heh, dobry pomysł. Ja już jestem ciekawy, co Ci z tego wyjdzie ;p Rozwieję twoją ciekawość i od razu zapewnię, że nic z tego nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Anty - ty chcesz pojechać ludziom krytyką, żeby właśnie na przekór twoim gadką robili projekty, czy też poprostu każdemu mówisz, bo tak myślisz, że projekt nie zostanie skończony? :blink: Gdzie nie czytam twojego postu, jeśli chodzi o czyjeś projekty to ,,z tego nic nie wyjdzie" itp. WTF?* :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Na ślubie też powie że nic z tego nie wyjdzie,tak na zachętę :jezor:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak widzi kogoś mniej doświadczonego, który zabiera się za nie wiadomo co, to wiadomo, że nie skończy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @DarkTeam: Both Nie w każdym temacie tak piszę (np. tam gdzie widzę, że ludzie mierzą siły na zamiary) @karolo: dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Samochód piękny! I mam nadzieję że wyjdzie pod polską marką! Co do tematu: Być może uda mi się je narysować, gdyby jeszcze było zdjęcie od frontu było by łatwiej, bo nie znam jego proporcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Poszukaj w Galerii na ich stronie, tam chyba jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 gdyby jeszcze było zdjęcie od frontu było by łatwiej http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Arrinera...ml?ticaid=1cc82 anty twój nick mówi dużo o tobie pesymista z ciebie skoro uważasz że w kraju o 38 200 037 ludności nie ma osób które zrobią auto jedno już jest i się podoba więc po co teraz znieniać projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ale i jedno i drugie napisałem ja, nie ANtY :P pesymista z ciebie skoro uważasz że w kraju o 38 200 037 ludności nie ma osób które zrobią auto Albo nawet jeśli jest, to samochodów jest o wiele mniej----- jedno już jest i się podoba więc po co teraz znieniać projekt? Będzie jeszcze tyle zmian, że Ci się zawróci w głowie na myśl o tej liczbie Tak (chyba) zawsze jest z projektowaniem aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Rozwieję twoją ciekawość i od razu zapewnię, że nic z tego nie wyjdzie. o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Aaaa... To sorry, Nie zrozumiałem Cię. Zwłaszcza, że napisałeś odpowiedzi na moje posty, nie na ANtY'ego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi