maksym10 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wszyscy staraliście się tworzyć jak najlepsze prace, czasu było miesiąc, a teraz widać, że to wcale nie tak dużo. Dobrze, czas na głosowanie pierwszego konkursu LigiM. Czas głosowania: 1.08.2011 8:15 do 8.08.2011 8:15. Głosować mogą jury i uczestnicy konkursu. Prace oddały dwie osoby: HuderLord oraz MXQ. Trochę to słabo wyszło, więc będzie kompletny bezsens kiedy będzie oceniał np.HuderLord. Dlaczego? Nie można ocenić swojej pracy, a tak miał by możliwość ocenienia tylko pracy MXQ. To samo odwrotnie. Więc w takim razie oceniają tylko użytkownicy, którzy nie skończyli i jury. A więc czas rozpocząć głosowanie, mój głos padnie na końcu. Głosujemy! Praca MXQ -TinyMage_Demo Praca HuderLorda - Nazwa Nieznana Wyniki (jak na razie): MXQ - 3 głosy HuderLord - 4 głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 daj w temacie linki do gier, żeby już nie szukać w tamtym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ok, już dodałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Załóż ankietę, żeby nie było wiadomo, kto na kogo głosował. Żeby było anonimowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 a wtedy przecież nie będzie wiadomo czy na siebie nie zagłosowałem, chyba że huder tez by na siebie zagłosowal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ano racja. To od razu na siebie głosujcie, to będzie wiadomo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie bo tak może ktoś inny kto nie jest jurorem ani nie brał udziału :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 A no racja, głosować nie każdy może :) DOBRA KONIEC SPAMU JUŻ TYLKO GŁOSOWAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Głosuję na MXQ. Gra Hudera jest nawet-nawet, ale ludzik straaasznie się ślizga, przez co gra jest wkurw... wkurzająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gra MXQ ma naprawdę jarający motyw rzucania czarów z kombinacji kolorów, jednak gra Hudera bardziej do mnie trafiła - to prawdziwy powiew oldskulu z piękną pikselową grafiką i poziomem trudności tylko dla hardkorowych masochistów. Postać za bardzo się ślizga ale to jeszcze większy bodziec żeby pracować nad sobą, hehe. Głos oddaję na Hudera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Głos oddaje na Hundera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 @up twój głos się niestety nie liczy, nie jestes w jury ani nie jestes uczestnikiem konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Głosy to do wygranej klucz, Głosy dostaniesz, Królem Mligi się staniesz :D Głos na MXQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gra MXQ ma naprawdę jarający motyw rzucania czarów z kombinacji kolorów, jednak gra Hudera bardziej do mnie trafiła - to prawdziwy powiew oldskulu z piękną pikselową grafiką i poziomem trudności tylko dla hardkorowych masochistów. Postać za bardzo się ślizga ale to jeszcze większy bodziec żeby pracować nad sobą, hehe. Głos oddaję na Hudera +1 Głos na Hudera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jest drugi dzień głosowania. MXQ - 2 głosy HuderLord - 2 głosy Jak na razie remis, ciekawe co będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 oby się na tym nie skończyło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Oddaje głos na HuderLorda bo jego gra wygląda lepiej i przypomina te stare. Widze że mogłem zrobić do końca tą gre bo po tych widze że poziom nie był bardzo wysoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 @MXQ Gdybyś nie napisał tego posta, możliwe, że tak by się to skończyło. Edit: Później już mi się nie będzie chciało, a więc już teraz: Głos na MXQ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 To jak? Ja mam decydujący głos? :D A nie, jeszcze żuru jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jeszcze Muuuuczek musi zagłosować oraz YXE :). A i neros. Ale muszą przynajmniej jury, nie muszą wszyscy uczestnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 głos on the Huder! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Lol, mało głosów no trudno. Huder is the WINNER! Gratulacje HuderLord. Udało ci się zwyciężyć w pierwszym konkursie Ligi M. Wyniki: 1.HuderLord - 4 pkt 2.MXQ - 3pkt 3.Nie było Gratuluję wszystkim uczestnikom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 szkoda że Psysiowi nie daliście zagłosować ani muczkowi, bo jury to powinno oddać głos <_< ale i tak jest good, ważne że ruszyłem jakiś projekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi