I am vader Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Cześć. Mam Jedi Knight III: Jedi academy na płytce od kilku lat. Kiedyś działało dobrze, te kilka lat temu, lecz teraz, ta sama płytka, dostarcza crasha w bardzo konkretnym miejscu. W 1 misji na tatoonie, tej całkiem u góry na liście wyboru, "Mercenary Action". W czasie przerywnika zawsze wywala kiedy Kyle ma powiedzieć "millenium falcom". Scenke można pominąć, ale wted crashuje się odrazu. Crash wygląda następująco: Zapętlenie się dźwięku na 2-3 sekundy i antychmiastowe wyskoczenie winshitowskiego "wysłać/nie wysyłać". Gre instalowalem na kompie brata i nie ma tego problemu, więc to może być coś z moim sprzętem. Reinstalacji próbowałem miliard razy. Jakieś podpowiedzi co może nawalać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 System operacyjny? Może problemy z kompatybilnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Może jakieś patche wyszły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Mam patch 1.01 Windows XP, kiedys dzialalo na tym xp'ku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 http://lucasforums.com/showthread.php?t=206018 Pomogło. Ludzie wydają się bardziej kanciaści, ale śmiga. Wina karty... hmm no tak chyba jak ostatnio w to gralem mialem starszą kartę. Zamykam i dizękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi