ALT Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Czemu po uruchomieniu tego pliku na telefonie(wersja mobile na samym dole)wywala że brak obowiązujących artrybutów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pewnie dlatego że brakuje obowiązujących atrybutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ale o co z nimi chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Please note the mobile version of JPC is NOT SUPPORTED. The JPC source code does not include the (small) adjustments we did to JPC to get it to work in the mobile (J2ME) environment. Please do NOT report problems you are having, or ask us to help you get it working on your mobile handset! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 a o to, ze kazda komorka ma inne wymagania do pliku meta. Skopiuj plik meta z innej aplikacji, ktora u cb dziala, zmien ja, zeby dane w niej zawarte sie z gadzaly z tamta aplikacja, wsadz do archiwum i odpal. e:Wal jave, przejdz na androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Wal jave, przejdz na androida Powiedział człowiek tępiący nastawienie Doctora (wal Windowsa, przejdź na Linuxa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 wcale go nie tepie, sam popieram linuxa. Ja tylko smieje sie jego nastawienia, ze wszedzie gdzie padnie slowo linux on sie musi wypowiedziec. Ja tak tylko nawiasem wspomnialem o androidzie,bo to jak powiedziec "wal 95, przejdz na sevena" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 O.O Nigdy tak się nie zdarzyło że TheMarcQ mylił mi się z IamVader'em :I Teraz dopóki nie spojrzę w lewo, na nick jestem pewien że czytam posty Vader'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi