pan123 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam wszystkich , z tego powodu że nudzi mi się na wakacjach ... a w kiedyś tworzyłem 2 msc grę i usunęła mi się cała z dysku i nie mogłem jej pokazać a chciałem ,od razu w full produkcji :) postanowieniem powrócić do Gmclanu i spróbować od nowa wszystko sobie przypomnieć to co umiałem :) myślę że się nam będzie miło współpracowało . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jak masz namiary na Luke'a Skywalkera to pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Także cię pozdrawiam ale czy to wystarczający powód na założenie nowego tematu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pamiętam cię. I fajnie ,że wróciłeś. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Kim ty jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 To ten którego nikt poza adminami nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Od rzeczy pieprzysz, Chell. Ktory admin go niby lubi? Najprawdopodobniej permbana mial, nie wiem, kto go odbanowal, ale jest okazja dac mu znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi