Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam! Tak jak w temacie. Jest jakiś sposób, by np. po kliknięciu "R" obraz robił się czarno-biały? Nie wiem czy to ma znaczenie, ale moja gra jest 3D. HELP! ARMISOŁBADY! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Jest ale wolny sposób, a jak masz w 3D to tym bardziej musisz zadbać o optymalizację więc zmienił bym efekt na coś lżejszego. Polega na zrobieniu sprita z zrzutu ekranu i potem jakieś kombinacje z surfacem i blendami. Gdzieś to na yoyo gmc widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Dżizas! 10% z tego ledwo co zrozumiałem! Dobra, zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi