Bedziom Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam! Od dłuższego czasu zbieram się, aby napisać to ogłoszenie, ale ciągle zapominam. Więc tak : szukamy świeżej krwi ( :] ) do naszego team'u. Kogo szukamy? Do team'u przyjmiemy każdego, kto ma dobre chęci, co najmniej 0,5h dziennie na team oraz chociaż śladowe ilości poczucia humoru :) Kto jest w team'ie? Mało nas, mało nas. Smo - główny programista, podrzędny webmaster i leader grupy Ajzinedb - podrzędny programista Seweryn55 - główny grafik, główny webmaster i podrzędny programista Piotr5286 - podrzędny grafik Co oferujemy? miłą atmosferę dobre chęci częsty brak powagi ;) łatwą formę kontaktu brak nudy ;) Jak złożyć podanie? Można pisać do mnie na PW tutaj, albo na GG : 11927698. Pozdrawiam, Bedziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 webmasterzy? macie stronke? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 hahahaha ty głównym programistą, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Tak, ja. W czasie pojedynku po prostu mi się nie chciało. A teraz wą, Law. -- Karolo - jesteśmy w trakcie programowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Tak, ja. W czasie pojedynku po prostu mi się nie chciało. A teraz wą, Law. nie chciało ci sie, wszystkie twoje projekty są poziomie gier z pojedynku hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 dobre chęci Oferujecie dobre chęci? Smo - główny programista Prawie się zaśmiałem. A teraz bardziej user friendly - Bedziom, chyba przyznasz, że brakuje ci ciut umiejętności do bycia chociażby podrzędnym programistą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 piotr i seweryn to jedna i ta sama osoba lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 @up: skad wiesz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 nie. Piotr5286 i Seweryn55 to 2 różne osoby. @Explosivo - ale ktoś musi być głównym programistą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Law bez urazy ale ty to .... Kiedyś 2 razy ci pisałem że jestem piotrowski a np do bedziom pisałeś znowu seweryn krajewski teraz że ja i piotr to jedna i tam sama osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Eheh, Bedziom, dawno sie tak nie usmialem :D Bedzie ze dwie minuty, kiedy ostatnio czytalem twoje inne powazne posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 kopytko team było zdecydowanie lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Eheh, Bedziom, dawno sie tak nie usmialem :D Bedzie ze dwie minuty, kiedy ostatnio czytalem twoje inne powazne posty. co za tym idzie? kopytko team było zdecydowanie lepsze Ojć... to nie ja wymyśliłem :< Wińcie... kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 "podrzędny" to nie "pomniejszo pracujący jako" tylko inaczej mówiąc "ch**owy". Mam rozumieć że chwalisz się że np. Ajzinedb jedyne co robi to programowanie i jest w tym chu**wy? A "Rocco" to nic lepsza nazwa od NightVision. Poza tym spójrzcie np. na VALVE. Praktycznie każdy zna ten zawór co steama i zacne gry robi(I najgorszy antycheat ever) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Wą. Proszę o pisanie postów NA TEMAT, bo coraz więcej w moich tematach postów (napisanych przez innych użytkowników) z nimi niezwiązanymi, tylko pełnymi komentarzy lub docinków na mój temat. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 a ja nadal twierdze ze piotrek i seweryn to ta sama osoba. napisales tak zeby wydawalo sie ze was jest wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Law daj mu spokój i uczciwie przyznaj że wielcy "główni programiści" szefowie własnych teamów mają tylko WIELKIE problemy(a z drobnymi nie). https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry357158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nie, to nie jest ta sama osoba. Na pewno. A przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Law daj mu spokój i uczciwie przyznaj że wielcy "główni programiści" szefowie własnych teamów mają tylko WIELKIE problemy(a z drobnymi nie). https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry357158 lmao, bedzik naucz sie podstaw gml lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ... Wypier mi stąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jezeli GLOWNY PROGRAMISTA jest taki ######sty, to jaki musi byc ten drugi ze on go nazwal PODRZĘDNYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ... Wypier mi stąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi