ALT Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Manic Digger Mówiłem wcześniej o tej grze,ale przeszła ewolucje: - Dodano Menu Światów - Dodano potwory - Dodano życie - Rozwalanie niektórych bloków dłużej trwa - Drzwi - O wiele lepszy generator map - Inventory Przypomnienie,gra ta to klon popularnego Minecraft'a. LINK:POBIERZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Nie żeby coś, ale jakbym miał tutaj pisać każdy upgrade programu jaki jest na Linuksie - Ranmus musiałby założyć nowe podforum Ech, Minecraft ... Według mnie nie powinieneś pisać posta - ten kto się interesuje, ten sprawdzi, kto ma to w d***e, będzie tam miał dalej Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 jak sie w tym czymś craftuje, a co do grafy to dyzmek robi lepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 @up: Czemu Ty wszystko porównujesz do Dyzmka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 bo jestem fanem jego i jego gier <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nieintuicyjne to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nie wiem czy was to interesuje ale właśnie jem chleb. Ok ok.. Zaraz zobaczę co to za gra i usunę mojego offtopowego posta :P No cóż... Nie mogę niczemu nic zrobić a to z kolei biega i mi też nic nie robi. No i.. Dziwny crafting a raczej jego brak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ohoh, Igins, jestes taki boski i smieszny ze nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Twoje zdanie do którego masz prawo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi