ediepl Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zwisa bo Bedziom ma mniejsze szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Bedziomek szans nie ma, chyba że zacznie szaleńczo dekompilować inne gry i coś z tego skleci. BTW, YXE, zostań moim mistrzem. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 zacznie szaleńczo dekompilować inne gry i coś z tego skleci. Mogę tak zrobić. Każdy głupi umie :D Wiem, że będziecie na niego głosowali, bo mnie nie lubicie :< Pojedynek jest pewnie ustawiony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Bedziomek szans nie ma, chyba że zacznie szaleńczo dekompilować inne gry i coś z tego skleci. BTW, YXE, zostań moim mistrzem. ^^ hahaahahhaha :lol2: , a potem bendzie będzie ,,Master, Yes master" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 hahaahahhaha :lol2: , a potem bendzie ,,Master, Yes master" Bendzie ? Ten błąd pojawia się co zerknę . Bedziom masz racje - nikt Cie nie lubi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Potem będzie stawianie, oczywiście po cichu i niezauważalnie, ołtarzyków tu i ówdzie. Co do braku sympatii do Bedziomka, erhm... na forum wchodzę głównie po to, żeby sobie jakąś grę pobrać i kiedy się nudzę, "zagrać". Toteż ludzi tutaj się wypowiadających nie znam, ale wiem kto co umie. ;) Od pisania na tym forum drastycznie spada IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mogę tak zrobić. Każdy głupi umie :D Wiem, że będziecie na niego głosowali, bo mnie nie lubicie :< Pojedynek jest pewnie ustawiony! Do mnie też nie pałają miłością więc nie opierdalaj sie żeby nie było lipy, zrób cokolwiek bym miał większą satysfakcje z twojej porażki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Catch-the-clown może być? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Bendzie ? Ten błąd pojawia się co zerknę . Bedziom masz racje - nikt Cie nie lubi . Ja tam już bardziej nie lubię IamTheLawa, Bedziom jest po prostu głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Catch-the-clown może być? xD Teraz to juz za pozno, bo sie do roboty wzialem juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dzięki za szczerość, Anty :) @up - to ja zrobię c-t-c od góry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Do mnie też nie pałają miłością więc nie opierdalaj sie żeby nie było lipy, zrób cokolwiek bym miał większą satysfakcje z twojej porażki :> Catch-the-clown może być? xD Z tego widze, że chyba wkońcu połączą siły, zamiast się kłucić kłócić. :lol2: Pablo-GM - staram sie pamiętać o tym błędzie, ale cóż wkońcu może wejdzie mi do głowy poprawka ,,bendzie" :) EDIT: Moja ort. poniżej krytyki, zara chyba ide po słownik :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie, kłócić dalej się będziemy :D Ale z tym pojednaniem nie jest tak łatwo, Panie Kolego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Na mój gust, to ten temat jest tylko po to, żeby poprawić statystyki Bedzioma w liczbie napisanych postów. No ale dobra, poczekamy, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mają niecałe 5 dni na zrobienie gier :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mają niecałe 5 dni na zrobienie gier smile.gif A pisząc tu tyle postów nawet nie zaczną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja juz zaczalem. Kodzilem w nocy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja rozważam rozpoczęcie. Mam 3 pomysły - 2 zacząłem. Jak już coś zacznę, to też będę kodził w nocy. Ale dzisiaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 jak mi sie bedzie nudzic, to chyba tez cos malego zrobie, niech Was to zmobilizuje : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dobra, ale będzie trzeba zmienić nazwę tematu i zasady ;p To dodać Cię? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 niet, jak już zrobię, to poza konkursem, ot tak, byście mieli odniesienie, jak wyglądają wasze prace, a jak kogoś, kto się nie starał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ouuuu :o To będzie wstrząs. Ten kontrast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Psyś się znów tak napracuje jak w OX'ach. Ściemniacz jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 możliwe : D ale mam chęć, bo koniecznie muszę testować nowy silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi1er Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 możliwe : D ale mam chęć, bo koniecznie muszę testować nowy silnik To daj go mi, mam pomysł na prostą gierce. Szczerze mówiąc ten pojedynek prezentuje się równie widowiskowo, jak szachowe mistrzostwa podwórka, do tego: seniorów ze znaczną wadą wzroku i słuchu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To daj go mi, mam pomysł na prostą gierce. Szczerze mówiąc ten pojedynek prezentuje się równie widowiskowo, jak szachowe mistrzostwa podwórka, do tego: seniorów ze znaczną wadą wzroku i słuchu... Raczej jak mistrzowstwa w fristajlowym pływaniu kajakiem, http://www.wimp.com/freestylecanoeing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 oni walczą o honor i grafika a wy sie śmiejecie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 tja. Ale już się nie da anulować :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ty Bedziom się lepiej do roboty weź a nie spamujesz co chwila na forum, bo później będziesz mówił że pojedynek był ustawiony :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ojtam ojtam :< Jakoś nie mam weny teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi