Adriann Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zamówiłem produkt na allegro,nie przychodzi mi już prawie 3 tygodnie,chcę zamówić z innego źródła,czy mogę poprostu odmówić przyjęcia pierwszego produktu przy odbiorze bez jakichkolwiek konsekwencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Możesz poprostu zareklamować ten towar, który przyjdzie - i chcieć pieniądze, lecz wątpię czy oddadzą ci kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A nie przyjąć odrazu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wybrałeś opcję za pobraniem rozumiem? Jeśli tak napisz do tego pierwszego klienta że rezygnujesz z zakupu i nie odbierzesz towaru ze względu na taki poślizg z wysyłką. Jak dobrze pamiętam jest na to 14 dni :) tak że okres minął. Zamów kolejny a tamten olej :) Tylko żebyś się nie pomylił i nie odebrał tego spóźnionego a tamtego odmówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Teraz sprawdziłem..jutro mijają 3 tygodnie..więc kupuje nowe,pozatym znalazłem nowy produkt o dużo niższej cenie:D Dobra,to dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi