m97 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam, od roku uczęszczam na koło programowania c++. Teraz ja z panem prowadzącym to koło piszemy program "bibliotekarz". Jest coś w rodzaju bazy danych z funkcją wypożyczania i oddawania książek. Ten pan wysłał mi gotowy program bez możliwości dodawania książek , więc tą możliwość dopisałem. Teraz nowe książki po dodaniu są zapisywane do pliku txt a przy uruchomieniu programu wczytywane z tego samego pliku. Mój problem polega na tym, że nie działa teraz funkcja wypożyczania i oddawania książek. Uprzedzam, że kod może nie być zbyt łatwy do zrozumienia. Jest w nim zastosowane: programowanie obiektowe, listy, rzutowanie, iteratory i dziedziczenie. Kod można znaleźć w moim folderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 HINT: Do Twojego folderu i tego pliku, można podać link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi