Alternative Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Tu się nagle kończy woda i nie można przejechać dalej Tutaj podobnie, i widaćtunel z którego wyjechałem Tutaj wjazd do tunelu, jeszcze jest wszystko ok, ale jak z niego wyjade to jest to co wyżej Bug ten jest w "chapterze" Water Hazard, jak go naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Może musisz w inną stronę przepłynąć? Nie pamiętam tego, albo zapomniałem, albo tam nie byłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gratulacje, że wyjechał pan na granice mapy, panie Freeman. A teraz wróć na mapę i rób co masz robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 What a Terrible Failiture! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 hmm w sumie.. bo ja dwie takie zapory na wodzie musiałem otworzyć dalej jechałem helikopter mnie nawalał, i gre zapisałem, następnego dnia włączyłem i pojechałem, zobaczyłem zamkniętązapore myślałem że to ta z której wyjechałem ale sie zamknęła za mną a to pewnie trzeba tą też otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 HAHA gówno prawda, jechałem dobrze! tylko nie rozwaliłem helikoptera, pojechałem dalej i przez to się nie wywołało wczytanie mapy, teraz było loading i jest wszystko dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi