krzysio664 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Siemka, mam problem ze stylami newsów w CSS. Mam taki kod PHP: GML <?php mysql_connect('', '', ''); mysql_select_db(''); $addnews = "SELECT `id`,`topic`,`content`,`author` FROM `news` ORDER BY `id` DESC LIMIT 10"; $idaddnews = mysql_query($addnews); echo ' '; while ($wiersz = mysql_fetch_row($idaddnews)) { echo '<div class="news">'. $wiersz[1] .' '. $wiersz[3] .' '. $wiersz[2] .'</a>'; } echo ' '; ?> CSS div class: GML .news { background-color:grey; width:400px; height:100%; float:left; } I styl przypisuje się na wszystkie newsy :/ Jak zrobić aby każdy news był osobno przypisany do diva news? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zamiast </a> dać </div> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Hehehe ale błąd... Wielkie dzięki, przekopałem cały kod bo myślałem że to coś poważniejszego a tu tylko </a> xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dlatego kodu PHP się nie miesza aż tak z HTML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 można zawsze include :D ale nie znam na tyle dobrze PHP aby to zrobić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi