Kendzop Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 www.gmclan.org/up767.html plik "bandito2" oto link do gry oto kilka screenow https://gmclan.org/uploader/767/3fc633440e.png https://gmclan.org/uploader/767/screen2.png https://gmclan.org/uploader/767/screen3.png w grze jest nawet krotki film ocencie czekam na wasze od powiedzi wszelki prawa zastrzezone :lol2: :jezor: :jezor: :jezor: wszelkie bugi zglaszac szybko :] mam nadzieje ze ich nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gdyby grafika była lepsza, gierka mogła bybyć całkiem fajna, moim zdaniem muzyka beznadziejna. Głopio że mu możemy strzelać tylko w 4 kierynkach, a przeciwnik w każdym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 moze byc tylko jeszcze duuuzo niedorobien jest i ta grafika..... eh szkoda gadac (jedynie drzewa jakos wygladaja :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Moje zastrzeżenia 1.Super-mega-tragiczna muzyka. JEdnym słowem do doopy. 2.Grafika, ale to jestem w stanie zrozumieć... 3.Da się intro przeskoczyc? Bo zgarnela mnie chyba kamera albo coś, i niekrótki filmik z szitową muzyką musiałęm oglądać jeszcze raz. 4.Właśnie, co do kamery, dlaczego ona zabija? nie powinna włączać alarmu albo coś? Sam pomysł jest dobry, a co do wykonania, masz naprawdę dużo roboty jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Grałeś kiedyś w metal gear solid ?chyba nie skoro niewiesz dlaczego kamera zabija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Grałeś kiedyś w metal gear solid ?chyba nie skoro niewiesz dlaczego kamera zabija. Przeszedłęm MGS2 i z tego co pamiętam po wyczajeniu przez kamere strażnicy zaczynali Cię szukać co w praktyce i tak kończyło się śmiercią. A tutaj po wejściu w widok kamery gierka przenosi do menu... Zreszta MGS to skradanka a Bandito II - strzelanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Eh pisze o MGS1 2 niestety nie ukończyłem wiec niewiem czy tam są takie kamery które strzelają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Pomysł spoko grafe czeba dopracować muze moge ci dac lepsza PS. sąsiad jeśli chodzi o bandito 3 to mozemy zrobic razem z grafa 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Kiedy sie nauczycie,że dobra gra musi mieć wszystko dobre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi