Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam! Tak jak w temacie chcę, by ktoś mi pomógł spowolnić sprite'a. To ma być duże spowolnienie, więc kopiowanie kilkaset razy tej samej klatki nie wchodzi w grę. Sprite za dużo by wtedy zajmował. Pomoże mi ktoś? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 image_speed = 0.25; 4-krotnie mniejszy speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 image_speed=1 to normalna szybkosc mozesz zmienia np image_speed=0.5 (2 razy wolniej itd itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Rozumiem. Dzięki wam! To forum to naprawdę przydatna rzecz! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 OFFTOP: Mówisz serio czy żartujesz? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 OFFTOP: Mówisz serio czy żartujesz? xd A co tu żartować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi