kt1117 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Mam dla was ogromną prośbę. Muszę zrobić prasówkę do szkoły, a ja prawie wcale nie oglądam telewizji, a jedyne strony , na które wchodzę to gmclan, unity3d i cpp0x, więc nie wiem co się dzieje na świecie. I tu moja prośba: Moglibyście mi wypisać kilka zdarzeń z tego tygodnia? Tzn. od poprzedniego czwartku włącznie do teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Wejdź na wp.pl czy inne onety nobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 więc nie wiem co się dzieje na świecie. ta fraza zabawnie wygląda kiedy nie chciało mi się notować wydarzeń, używałem tej wspaniałej strony. http://www.goin.pl/prasowka/ teraz już zapomniałem jak to jest zapieprzać nad prasówką, hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 w tym tygodniu znalazlem 25 groszy na ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Mi babka ze sklepu nie miała jak dać 10 groszy, to dała 50 <yay> Może matury? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Wejdź na o2.pl :3c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Dałem sobie radę, skopiowałem po 2 strony A4 z każdego dnia z tego co mi Jaklub dał i jest ok, temat chyba do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi