Flaque Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 MORTAL KOMBAT! TURINEJ ULTIMATE MORTAL KOMBAT 3 Co powiecie na turniej w oldschoolowym Mortalu? Moglibyśmy prowadzić internetowe potyczki przez emulator Mame32k (z obsługą kaillery). Nie trzeba umieć grać, chodzi o zabawę. Mortal Kombat jest bijatyką, która w grze player vs. player jest dosyć mash-friendly. Zastanawiam się tylko nad częścią. Stawiałbym bardziej na Mortal Kombat 2zróbmy głosowanie (ankietę). MK2 strasznie się desynchronizuje :| Potrzebne linki:mame32kUltimate Mortal Kombat 3 Potrzebnych nam będzie ośmiu kombatantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Coś ci się linki zjebay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ja chętnie. Flaczek odpadnie w 1 rundzie >:C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Wszystkie chwyty dozwolone ? :D Chodzi mi o pada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ja też się zgadzam,tylko powiedzcie jak to sie uruchamia? Zawsze miałem problemy z Mame :D . Edit : Wywala że mu plików brakuje,a wszystko dobrze zainstalowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Eee..zgłosiłbym się ale nie ogarniam tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Wszystko działa poprawnie. Wrzucacie paczkę z umk3 do folderu mame32k/roms i wypakowujecie. Odpalamy emulator i robimy cuśtakiego jak na obrazku: Aby zmienić sterowanie, w oknie odpalonej gry nalezy wcisnąć TAB i wyskoczy menu. Z resztą idzie sobie poradzić:) enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Robię tak,a okienko Available ciągle puste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 To poszukaj UMK3 Rev 1.2 na liście ;p //na pewno wypakowałeś w folderze roms? upewnij się czy masz scieżkę z romami w options->directories Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 O to ja,wasz wybawca,macie tu działającą wersje : http://www.romnation.net/srv/roms/56877/ma...-3-rev-2-1.html Musicie ją znaleść na liście,mi się w Available nie pokazuje. Pokazuje się dopiero po pierwszym włączeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Nope. To jest Mortal Kombat 3, a trzeba Ultimate Mortal Kombat 3. Mi tam działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 To jest też Ultimate,tzn.wszystkie wersje mk3 i umk3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Albo jest tak, że trzeba mieć tegoż roma, żeby rom UMK3 działał, bo z tego co widzę, drzewko się otwiera od MK3 do UMK3, tak samo miałem z time killers :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Zróbmy dooma po sieci jak za starych czasów :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Nie chce miec koszmarow :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Zapisuję się na to,ogarnąłem już co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 1. 4tk, 2. Adriann 3. ALT(?) 4. Poxipol 5. Flaque. Brakuje tylko trzech graczy i można zrobić pełnoprawny turniej :D Nickolas - pad dozwolony. Wiele na laga nie pomoże;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 A co z postaciami dodatkowymi? Tzn oryginalny Sub Zero itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Jak przekonasz drugiego gracza do współpracy z odblokowywaniem to czemu nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 może zrobimy ligę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To...co z tym turniejem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Potrzeba ośmiu osób i jedziemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja i moja 2 jazn (4tk) mozemy sie liczyc jako 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Pozbierajcie osiem osób i do mnie napiszcie. Lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 turniej mordy w kompot! joł! Ja chce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 To róbcie listę i zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 nie dziala mi :( rozpakowalem to archiwum w katalogu roms tego programu, klikam na available, f5 i nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Pobierz moją wersję,ona działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi