Easeful Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Czy jest jakiś program w miarę możliwości o małej wadze, prosty, praktyczny, w którym można sobie zrobić takiego grid'a że tak powiem do jakiegoś rytmu, ustawić takty etc., kilka kanałów jest, porobić sobie samemu dźwięki w formacie np .wav i je dodać do listy sampli i te sample w programie dodawać i układać sobie tworząc piosenkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Eee... Audacity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 pxtone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Wszystkie wersje eJay ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ja polecam Audacity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 LMMS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 niby jak w Audacity? właśnie w Audacity robiłem to zawsze nierówno gitara z perkusją mi wychodzi, i nie ma sampli tylko trzeba kawałek skopiować i wkleić i ogółem syf się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 W Audacity sobie dzielisz na sample, a potem układasz je jak klocki w jakimś eJayu czy innym takim programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi