Arekadiusz Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Poszukuję grafiki telefonu komórkowego. Chodzi mi o telefon dotykowy coś typu iPhone. Widok z przodu. Do tego guziki które będą na ekranie dotykowym(cyfry od 0-9 i klawisze liter A-Z bez polskich znaków). Rozmiar telefonu dowolny(myślę że 500x300 będzie dobry), ale żeby telefon nie był zbyt mały. Rozmiar klawiszy też dowolny, ale żeby to jakoś ładnie wchodziło na ekran i nie zajmowało go całego. Z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Poszukuję grafiki telefonu komórkowego. Chodzi mi o telefon dotykowy coś typu iPhone. Widok z przodu. Do tego guziki które będą na ekranie dotykowym(cyfry od 0-9 i klawisze liter A-Z bez polskich znaków). Rozmiar telefonu dowolny(myślę że 500x300 będzie dobry), ale żeby telefon nie był zbyt mały. Rozmiar klawiszy też dowolny, ale żeby to jakoś ładnie wchodziło na ekran i nie zajmowało go całego. Z góry dziękuje! wymiary się zgadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 A co to wnosi do tematu? Może być więcej 600x300, albo nawet 700x400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Telefon szerszy niż wyższy ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Oj sorki źle napisałem. szerokość: 300 wysokość: 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 może być? iphone klawiaturę chyba dasz rade sam co? Jak nie, to ci zrobię, tylko napisz czy pionowo czy poziomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 jak zly rozmiar to chyba umiesz zeskalowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 omg przecież dałem mu to czego chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ale ja dodalem klawiature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @TheMarcQ: wyrobiłeś 200% dziennej normy. Czas wziąć tabletki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 :thumbsup: Wielkie dzięki, myślę że reszte dam radę zrobić sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Tutaj masz całkiem dobry tutorial http://www.gimpuj.info/index.php/topic,27776.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 A co to będzie? Symulator emulatora. Kiedyś próbowałem stworzyć coś podobnego to była nokia 3550. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Tutaj masz całkiem dobry tutorial http://www.gimpuj.info/index.php/topic,27776.0.html Wielkie dzięki, na pewno poćwiczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi