Pawli Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Siemka kochani wchodzcie na te forum jest duzy xxxxx zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Optuje za spam-banem dla tego pana -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Optuje za spam-banem dla tego pana -_- Uważaj bo zaraz ty bana dostaniesz. Wchodzisz na xxxxxx?? Czy nie?? Jest super. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Skoro jest super to siedź tam a nie reklamujesz tą strone po raz 3 :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Tam ja sam jestem narazie i chce miec towarzystwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Pawli, na siłe nikogo nie namówisz, a tylko spamisz forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lipca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Pietrus, twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. Dark Maximal: Niestety Pawli już nie przeczyta tego posta, bo wpadł pod samochód. :> Przebrała się miarka. Jeżeli ktoś przychodzi na gmclan tylko by pospamować, a nic konkretnego nie wnosi, to musimy żegnać taką osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Pietrus, twoje życzenie jest dla mnie rozkazem.Jeje, wyśle ci piwo pocztą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Jeje, wyśle ci piwo pocztą :D To ja dorzuce tanie wino :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi