Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2004 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Czyżby wcięło mój post o Farmerze Franie w dziale "Dema gier, biblioteki i inne" ?? Dlaczego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Albo coś nie tak z bazą danych, albo podczas aktualizacji forum się coś nawaliło. Tak sobie posty się nie usuną. Chyba, że jakiś moderator zrobił psikusa i usunął to. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lipca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Nigdzie nie wcięło, zapomniałem w tym dziale ustawić opcję pokazywania wszystkich tematów. Już widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 No, to ja zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi