B&G MoH Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam Mam taką prośbę, czy mam ktoś teksture prostokątnych kafelków które mają czarne tło i delikatny gradient po lewej i prawej stronie o lekkim zielonym kolorze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jakie wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&G MoH Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Tak żeby kafelki miały wymiary około 40x80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&G MoH Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Ponawiam swoją prośbę na temat wymieniony powyżej ponieważ nie uzyskałem żadnych odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 proszę, o to chodziło ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&G MoH Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Sorry zapomniałem wspomnieć że gradient miał być na tych krótszych bokach. Ale i dzięki za to że chciało ci się robić coś komuś komu się nie chce albo naprawdę nie umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Sorry zapomniałem wspomnieć że gradient miał być na tych krótszych bokach. Ale i dzięki za to że chciało ci się robić coś komuś komu się nie chce albo naprawdę nie umie. To sobie odwrócisz, chyba umiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi