LionX Dagger Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 właśnie wpadłem na całkiem fajny pomysł każdy z nas kiedyś opracowywał jakiś efekt do swojej gry (opublikowanej albo i nie opublikowanej) a skoro my z nich już nie korzystamy więc po co mają się marnować może ktoś inny z nich chciałby skorzystać (oczywiście jak ktoś chce to może też z prawami autorskimi tu zamieścić swój przykład) oto mój przykład wiek nie jest super ^^ ale zawsze to jakiś efekt nazwałem go efekt matrixa ^^ >>download<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 ten temat powinien byc przypiety! Po pierwsze, wypowiadaj się na aktualny temat, po drugie, nie baw się w moderatora. Jeszcze jedna podpadka i dostajesz warna. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 potrzebuje efektow fajnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 To sobie zrób! Użyj też wbudowanych do GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 to... się naucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 jest jakis tutek czy cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Tak, help w GM'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi