kt1117 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sprzedam tylko MÓJ kod, ten na ekwipunek, craftowanie, zmienianie się trawy itd. Z TWOJEJ gry ukaże tylko screeny oraz krótki filmik, jeśli nie wyrazisz na to zgody, trudno, napiszę sobie na szybko coś, pod co go podepnę. Pisałem przecież, że ZAINSTALUJE go w grze TEGO, KTÓRY KOD kupi. Kod na ekwipunek nie jest twój, było to tylko ukazanie moich umiejętności, jako reklama, nigdzie nie napisałem, że oddaje Ci do niego prawa. Więc kod na ekwipunek, jak i zmienianie trawy nie może być użyty w twojej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lQs Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sprzedam tylko MÓJ kod, ten na ekwipunek, craftowanie, zmienianie się trawy itd. Z TWOJEJ gry ukaże tylko screeny oraz krótki filmik, jeśli nie wyrazisz na to zgody, trudno, napiszę sobie na szybko coś, pod co go podepnę. Pisałem przecież, że ZAINSTALUJE go w grze TEGO, KTÓRY KOD kupi. Kod na ekwipunek nie jest twój, było to tylko ukazanie moich umiejętności, jako reklama, nigdzie nie napisałem, że oddaje Ci do niego prawa. Więc kod na ekwipunek, jak i zmienianie trawy nie może być użyty w twojej grze. Kod na ekwipunek już był wcześniej w grze, jeśli chodzi o ten marny plecak - wywaliłem go 2 dni temu. Nie, nie wyrażam zgody, nie jest to nawet kod którego używam, nie mam z nim nic wspólnego, nie pisz nawet w moim temacie. Zmienianie trawy i tak jest bugnięte, naprawiłem je, więc jest moje ; ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ...sprawa pojawi się w sądzie... 16 lat Team: H4K0RZ Powodzenia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zmienianie trawy i tak jest bugnięte, naprawiłem je, więc jest moje ; ). niestety tak to nie dziala kochanienki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jeśli masz na to inny kod, to możesz sobie tego używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lQs Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jeśli masz na to inny kod, to możesz sobie tego używać. Mam. @4tk Co w tym dziwnego? @TheMarcQ Ależ działa. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ej fajnie, że sprzedajesz takie cuś i wgl ale CZY KTOŚ TO W OGÓLE KUPI?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kupi to kupi, nie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nie, nie wyrażam zgody, nie jest to nawet kod którego używam OK, niech będzie. Nie wyrażam zgody na sprzedaż produktów Microsoft'u. Ciekawe czy to ma sens. Ale pomilczę i poczekam na koniec sprzedaży. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nie to nie, dorobię grę do tego kodu i z tej gry zrobię sobie screeny, co za problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kłocicie się o coś, co nie jest warte nawet złotówki xD. Ja to w GMie mogę napisać w kilka dni, lub w 1 jeśli miałbym czas. xD Nikt tego nie kupi, serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lQs Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kłocicie się o coś, co nie jest warte nawet złotówki xD. Ja to w GMie mogę napisać w kilka dni, lub w 1 jeśli miałbym czas. xD Nikt tego nie kupi, serio. Ja mogę ten kod udostępnić za darmo, mam go na dysku, to tym bardziej przemawia za tym, że to nie jest warte nawet złamanego grosza, moja gra jest warta, bo nie ma takich błędów jak to, co on mi zaprezentował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja mogę ten kod udostępnić za darmo, mam go na dysku, to tym bardziej przemawia za tym, że to nie jest warte nawet złamanego grosza, moja gra jest warta, bo nie ma takich błędów jak to, co on mi zaprezentował. U-DO-STĘ-PNIJ! U-DO-STĘ-PNIJ! YAAAAY! Darmowe skrypty do gma! Te same u kt1447 za 25zł! Po co przepłacać jak można miec za darmo, czekam na download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lQs Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 offtopic: Za 50 zł. sprzedam: -skrypt plecaka -skrypt craftowania -skrypt na zmienianie trawy na piach i z powrotem, w zależności czy coś jest nad -+2,3 proste skrypty -+instalacja w grze -zamienię też klocki na kod, również dokładnie tłumacząc, co gdzie i poco. E: { W sprawie skryptów piszcie na PW, udostępnię 4 screeny, oraz filmik, ale najpierw pieniądze później dodaje do waszego gmk. Dodatkowo kod dokładnie opisany, w razie potrzeby wytłumaczę jak zmodyfikować. } Koniec edita. ontopic: Jak ktoś jest na tyle mało inteligenty, że nie może zrozumieć, że niektórzy nie ujawniają swoich prawdziwych danych osobowych, to przepraszam, ale ja osobiście nie wierze, że coś osiągnąłeś.(Chyba, że w dziedzinie sportu, albo jakiejś innej nie wymagającej myślenia). -skrypt na zmienianie trawy na piach i z powrotem, w zależności czy coś jest nad: EVENT STEP: GML if collision_line(x,y,x,y-32,grass,1,1) or collision_line(x,y,x,y-32,dirt,1,1) { } else instance_change(grass,0) Dirt - nazwa obiektu bez trawy. Grass - nazwa obiektu z trawą. Plecaczek, co prawda mój kod, ale jest lepszy od tego z KT bazar. EVENT CREATE: GML xx=x yy=y a=false editor.bron[0,0]=trawka editor.bron[1,0]=zwir editor.bron[2,0]=kamyk editor.bron[3,0]=drzewko editor.bron[4,0]=skrzyneczka editor.bron[5,0]=Okienko editor.bron[6,0]=drewienko editor.bron[0,1]=grass editor.bron[1,1]=dirt editor.bron[2,1]=stone editor.bron[3,1]=drzewo editor.bron[4,1]=skrzynia editor.bron[5,1]=okno editor.bron[6,1]=drewno editor.bron[0,2]=100 editor.bron[1,2]=100 editor.bron[2,2]=100 editor.bron[3,2]=100 editor.bron[4,2]=10 editor.bron[5,2]=20 editor.bron[6,2]=500 ilosc=7 EVENT STEP: GML visible=a EVENT DRAW: GML draw_sprite(plecak,0,view_xview[0],view_yview[0]+260) n=0 m=0 repeat (ilosc) { draw_sprite(Ekwipunek,0,view_xview[0]+50+(m*40),view_yview[0]+285) m+=1 } for (n=0;n<ilosc;n+=1) { draw_sprite(editor.bron[n,0],0,view_xview[0]+50+(n*40),view_yview[0]+285) draw_text(view_xview[0]+50+(n*40),view_yview[0]+285,string(editor.bron[n,2])) } draw_sprite(aktyw,0,view_xview[0]+50+(editor.aktywny*40),view_yview[0]+285) n=0 m=0 EVENT PRESS P-KEY GML a=!a Daję Wam to wszystko za darmo, naprawione przeze mnie, z resztą i tak używam aktualnie innego plecaka, lepszego, z większą ilością opcji. To tyle, craftingu nie dam, bo od KT go nie posiadam, a swojego nie dam - z resztą to Wam wystarczy aby zrobić przeciętną podróbkę MineCrafta. Dla nieogarniętych - ten kod jest mój, tylko działa na takiej zasadzie jak u KT, a nawet lepiej. Enjoy! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ale lipa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lQs Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ale lipa xD Lipny kod? Wiem, dlatego za niego nawet nie zapłaciłem, był podobny, nie taki sam, więc mógł się różnić, ale polega to na tym samym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To nie jest twój kod, zmienienie liczb, co nawet pisałem Ci co to da, to nie całkowite przebudowanie kodu. E: I nie jest cały, nie ma przewijania ekwipunku. E2:Mój błąd, przed wysłaniem wyciąłem tę część kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Temat zamykam, nie ma sensu kłócić się tutaj, lepiej na PW :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi